SEO uzmanlıkları

Arama motoru optimizasyonunun da birkaç alt türü vardır. Bu uzmanlık alanlarının her biri kendi açısından “normal SEO”dan farklıdır; genellikle ek taktikler gerektirir ve farklı zorluklar sunar.

Bu tür beş SEO uzmanlığı şunları içerir:

E-ticaret SEO : Ek SEO öğeleri arasında E-ticaret kategori sayfalarının, ürün sayfalarının, yönlü gezinmenin, dahili bağlantı yapılarının, ürün görsellerinin, ürün incelemelerinin, şemanın ve daha fazlasının optimize edilmesi yer alır.
Kurumsal SEO : Bu, çok büyük ölçekte bir SEO’dur. Tipik olarak bu, 1 milyondan fazla sayfaya sahip bir web sitesiyle (veya birden fazla web sitesiyle/markayla) uğraşmak anlamına gelir – veya kuruluşun büyüklüğüne (genellikle yılda milyonlarca veya milyarlarca gelir elde edenlere) bağlı olabilir. Girişim yapmak aynı zamanda birden fazla paydaşın katılımının yanı sıra, yazılım geliştirme ekibi tarafından SEO değişikliklerinin uygulanmasında gecikmeler anlamına da gelir.
Uluslararası SEO : Bu, uluslararası işletmeler için küresel SEO’dur – çok bölgeli veya çok dilli web siteleri için SEO yapmak – ve Baidu veya Naver gibi uluslararası arama motorları için optimizasyon yapmak.
Yerel SEO : Burada amaç, diğerlerinin yanı sıra incelemeleri ve işletme listelerini yönetip alarak web sitelerini yerel organik arama motoru sonuçlarında görünürlük için optimize etmektir.
Haber SEO’su : Haberlerde hız son derece önemlidir; özellikle Google’ın dizinine mümkün olduğunca çabuk girmenizi ve Google Keşfet, Google’ın En Çok Okunan Haberleri ve Google Haberler gibi yerlerde görünmenizi sağlamak. Ödeme duvarları, bölüm sayfaları, haberlere özel yapılandırılmış veriler ve daha fazlası için en iyi uygulamaları anlamaya ihtiyaç vardır.

top
Paid Search Marketing
Search Engine Optimization
Email Marketing
Conversion Rate Optimization
Social Media Marketing
Google Shopping
Influencer Marketing
Amazon Shopping
Explore all solutions